Gree , Lomo Plusz 2,6kW , inverteres klíma szett GWH09QB-K6DND6I

Rendelhető
Gree , Lomo Plusz  2,6kW , inverteres klíma szett GWH09QB-K6DND6I
Gree , Lomo Plusz  2,6kW , inverteres klíma szett GWH09QB-K6DND6I
Gree , Lomo Plusz  2,6kW , inverteres klíma szett GWH09QB-K6DND6I
Gree , Lomo Plusz  2,6kW , inverteres klíma szett GWH09QB-K6DND6I
Gree , Lomo Plusz  2,6kW , inverteres klíma szett GWH09QB-K6DND6I
Gree , Lomo Plusz  2,6kW , inverteres klíma szett GWH09QB-K6DND6I
Bruttó: 200 300 Ft

GREE LOMO PLUSZ
INVERTER 2,6 KW KLÍMA SZETT


A hűtésre optimalizált Lomo Plusz termékkategóriájában kiemelkedő felszereltséggel rendelkezik, mint például az okoseszközzel vezérelhető beltéri egység, letisztult design, átmeneti fűtési felhasználás, H tarifa igénylési lehetőség.


Kiemelt tulajdonságok:

WI-FI (2,4 Ghz) vezérlés,
Cold plazma szűrő,
Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL),
8°C-os temperálás,
Fűtés -15°C külső hőmérsékletig,
H-tarifa igényelhető,


 

Részletek

TULAJDONSÁGOK:

Kivitel: magasoldalfali

Márka: Gree

Modell név: Lomo plusz

Energiaosztály: A++/A+

Beltéri zajszint: 39/36/32/28/- DB(A)


Kültéri zajszint: 52DB

Beltéri méret: 790X275X200mm

Szobaméret: 18m2

Csőméret: 6mm/10mm

Hűtőközeg: R32

Kompresszor: Inverter

Hűtőteljesítmény: 2,6KW

Fűtőteljesítmény: 2,8KW

HŰTÉS
2,6 kW névleges hűtőteljesítményű modell. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz

FŰTÉS: Fűtés rásegítésre javasolt készülék. Akár -15°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. Intelligens leolvasztás: Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez. A klíma berendezés H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

WI-FI: A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG: A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű , amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088. A Gree Lomo Plusz készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.

Otthon-felújítási támogatás
A gyermeket nevelő családok otthon-felújítási támogatásáról szóló 518/2020. (XI. 25.) Kormányrendeletben foglaltak alapján klíma vásárlására és beüzemelésre is igénybe vehető a támogatás. 50%-a az otthonfelújítási támogatás keretein belül visszaigényelhető az arra jogosultak számára. Bármelyik klíma készülékre igénybe vehető az állami támogatás magánszemélyeknek, megkötés nélkül.

Adatok
Cikkszám
GWH09QB-K6DND6I
Tömeg
40 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!