Gree Pulse 6,2kW inverteres split klíma szett

Rendelhető
Gree Pulse 6,2kW inverteres split klíma szett
Gree Pulse 6,2kW inverteres split klíma szett
Gree Pulse 6,2kW inverteres split klíma szett
Gree Pulse 6,2kW inverteres split klíma szett
Gree Pulse 6,2kW inverteres split klíma szett
Gree Pulse 6,2kW inverteres split klíma szett
Bruttó: 505 800 Ft

GREE PULSE

INVERTER 6,2 KW KLÍMA SZETT

A 2021-es év modellje, a Pulse kompakt kialakítással, 3D légtereléssel és extra csendes üzemeléssel emelkedik ki a hűtésre optimalizált légkondicionálók közül. A beltéri matt fehér borítása és kompakt mérete könnyen illeszthető bármely hálószobába, vagy modern enteriőrrel rendelkező helyiség harmóniájába.


KIEMELT TULAJDONSÁGOK

Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés,

  • 3D légáram,
  • Cold plasma szűrő,
  • Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL),
  • 8°C-os temperálás,
  • Extra csendes kialakítás,
  • Fűtés -15°C külső hőmérsékletig,
  • H-tarifa igényelhető

 

 

Részletek

 

TULAJDONSÁGOK:


Kivitel: magasoldalfali

Márka: Gree

Modell név:PULSE

Energiaosztály: A++/A+

Beltéri zajszint: 46/42/40/38/36/32/25 DB(A)

Kültéri zajszint: 57DB

Beltéri méret: 704X260X185 mm

Szobaméret: 66-90 m2

Csőméret: 6mm/12mm

Hűtőközeg: R32

Kompresszor: Inverter

Hűtőteljesítmény: 6,2KW

Fűtőteljesítmény: 6,5KWHŰTÉS
6,2 kW névleges hűtőteljesítményű model. G10 inverterének köszönhetően A++ energiaosztályba sorolják. Az inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.

FŰTÉS
Fűtés rásegítésre javasolt készülék. Akár -15°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. Intelligens leolvasztás: Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez. A klíma berendezés H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

WI-FI
A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG
A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű , amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088. A Gree Pulse készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.Otthon-felújítási támogatás
A gyermeket nevelő családok otthon-felújítási támogatásáról szóló 518/2020. (XI. 25.) Kormányrendeletben foglaltak alapján klíma vásárlására és beüzemelésre is igénybe vehető a támogatás. 50%-a az otthonfelújítási támogatás keretein belül visszaigényelhető az arra jogosultak számára. Bármelyik klíma készülékre igénybe vehető az állami támogatás magánszemélyeknek, megkötés nélkül.

Adatok
Árukereső.hu Szállítási Idő
3 nap
Árukereső.hu Szállítási Költség
FREE
Cikkszám
GWH24AGD-K6DNA1A
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!