MEASY MIRACAST A2W dongle

Raktáron
Raktárkészlet:
VAN
MEASY MIRACAST A2W dongle
MEASY MIRACAST A2W dongle
MEASY MIRACAST A2W dongle
MEASY MIRACAST A2W dongle
MEASY MIRACAST A2W dongle
MEASY MIRACAST A2W dongle
Garancia
12 Hónap
Bruttó: 8 000 Ft
Measy A2W II Miracast HDMI stick, média lejátszó, Android, iOS, Win és Mac támogatással
Médialejátszás mobil eszközről HDTV-re
Vezeték nélküli WiFi átvitel
Média lejátszás és kijelző tükrözés funkció
Airplay, EZCast, Miracast támogatás
PC, notebook, tablet és mobiltelefon kompatibilis
HDMI csatlakozó

 

Részletek
CPU AM8251
Rendszer Linux
Tárolás
Memória 128 MB DDR3
Tárolóhely 128 MB
Csatlakozás
WIFI 802.11 b/g/n (Realtek 8188EUS modul)
TV-csatlakozás HDMI
Támogatott
rendszerek
Android 4.0 vagy újabb
iOS 6 vagy újabb
MacOS 10.7 vagy újabb
Windows XP / 7 / 8
Támogatott
protokollok
DLNA
Airplay
EZCast
Miracast
Áramfelvétel 400 mA / 5 V
Méret/Súly/Hőmérséklet
Méret 90 x 32 x 11 mm
Súly 17g
Működési
hőmérséklet 0℃~40℃
Tárolási
hőmérséklet -20℃~55℃
Energia
Tápellátás USB – MicroUSB 5 V DC / 500 mA

A Measy A2W az egyik leginnovatívabb média megosztó HDMI eszköz, amely a Miracast szabványt használja. Vezeték nélkül, WiFi kapcsolattal oszthatja meg a tartalmakat HD TV-n az okostelefonjáról, tabletjéről vagy számítógépéről, notebookjáról. A DLNA média megosztás mellett a Measy Miracast HDMI stick akár a hordozható eszköz kijelző tartalmának tükrözésére is alkalmas.

Az adapterre egyszerűen streamelhetők a filmek, képek és a zenék is. A különböző platformokra letölthető (Android, iOS) alkalmazások segítségével egyszerűen párosíthatók az eszközök.

A Miracast egy peer-to-peer vezeték nélküli képernyő-megosztási szabvány, amely a WiFi Direct-et használja. Segítségével audio és videó tartalmakat oszthatunk meg PC-ről, tabletekről és okostelefonokról. A valós idejű képernyő megosztás funkcióval egyfajta vezetékmentes HDMI kábelként lehet összekötni a kijelzőket a hordozható számítógépekkel. 1080p képernyőfelbontás és 5.1 térhangzás is átvihető a Miracast segítségével.

Az Android 4.2 Jelly Bean verziójától felfelé az Android rendszerszinten támogatja a képernyőmegosztást Miracaston keresztül (de ettől függetlenül nem mindegyik Android 4.2 Jelly Bean-t futtató eszköz kompatibilis a Miracast szabvánnyal – ez a telepített rendszertől függ).

A támogatott eszközök listája folyamatosan bővül, de vásárlás előtt kérjük, tájékozódjon a megvásárolni kívánt eszköz Miracast kompatibilitásáról. Minden A2W Miracast eszközbe implementálásra került a DHCP TX és RX kulcs rendszer, amely biztosítja a legszéleskörűbb kompatibilitást pl. az Apple (iPad, iPhone), Samsung (Galaxy S III, S4, Galaxy Note 2, Note 3), Sony Z széria, LG Optimus G széria, XiaoMI, Oppo, WayteQ TALK 5H készülékeivel.

Üzemmódok:

EZAir – Az EZAir funkció nagyon hasonló az AirPlay-hez, Apple készülékekről streamelhet filmeket, fotókat, zenéket (iPhone és iPad) közvetlenül a HDTV készülékére.

EZCast – Az EZCast funkció segítségével számítógépről, vagy más készülékről tartalmakat oszthat meg a TV készülék felé WiFi-n: zenét, fényképeket, szöveges tartalmakat. Online tartalmakat is megjeleníthet, pl. Youtube, Netflix…

Miracast – A Miracast interfész lehetővé teszi a mobil eszköz (mobiltelefon, tablet, notebook) képernyő tartalmának teljes tükrözését a HDTV-re. Amennyiben 3D MSG (Motion Sensing Game – mozgásérzékelős játék) játékokkal játszik, használhatja a telefont, mint játékvezérlőt, de élvezheti a nagykijelző adta játékélményt is.

Adatok
Márka
MEASY
Cikkszám
A2W
Tömeg
500 g/db
Hasonló termékek
Raktáron
Bruttó: 9 990 Ft
Raktáron
Bruttó: 11 990 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!