MEASY RC12 Vezetéknélküli billentyűzet+tuchpad

Rendelhető
MEASY RC12 Vezetéknélküli billentyűzet+tuchpad
MEASY RC12 Vezetéknélküli billentyűzet+tuchpad
MEASY RC12 Vezetéknélküli billentyűzet+tuchpad
MEASY RC12 Vezetéknélküli billentyűzet+tuchpad
MEASY RC12 Vezetéknélküli billentyűzet+tuchpad
MEASY RC12 Vezetéknélküli billentyűzet+tuchpad
Garancia
12 Hónap
Bruttó: 6 990 Ft
Funkciók: távirányító, billentyűzet, egér
Csatlakozás: vezeték nélküli 2.4G RF rádió
Kiosztás: 77 gombos amerikai angol
Egér: Touchpad gördítősávval
Extra funkciók: F1-F12 médialejátszó funkciógombok
Gomb élettartam: kb. 1,5 millió kattintás / db.
Áramfelvétel: 21,5 mA / 20 mA (távirányító / vevő)
Visszajelző LED: van
Hatótávolság: kb. 10 méter
Méret: 200 x 57 x 23,5 mm
Súly: kb. 145 g (elemek nélkül)

 

Részletek
A MEASY RC12 Air Mouse egy intelligens, kétfunkciós beviteli eszköz: touch pad (érntőpad) és vezeték nélküli billentyűzet egyben. A klasszikus egérmutató mozgását a beépített érintőpanellel vezérelheti az ujjával – a használata nagyon egyszerű és könnyedén megtanulható. A billentyűkkel a gyakran használt karaktereket, betűket és szimbólumokat viheti be, anélkül, hogy sík felületre kellene helyeznie az eszközt. A kettős funkcionalitásnak köszönhetően, egy klasszikus billentyűzet-egér kombinációhoz hasonlítva sokkal kényelmesebb a használata.

Az RC12 multiplatformos támogatásának köszönhetően egyaránt működik PC-vel, notebook-kal, HTPC-vel, Android-os médialejátszóval, Android-os set top box-szal, tabletekkel, Android mini PC-kkel és okostévékkel is. Az integrált távirányító gombokkal a médialejátszót lehet irányítani (kompatibilis típusoknál), a billentyűzettel egyszerűen lehet szöveget bevinni, a giroszkópos mutatóeszközzel pedig az egérmutatót lehet helyettesíteni. Csatlakoztatása rendkívül egyszerű, hiszen a vevővel gyárilag párosítva van, drivert pedig nem igényel.

Hasznos eszköz akár prezentációkhoz, otthoni médialejátszáshoz, játékhoz, szövegbevitelhez, internetezéshez SMART TV-n, média lejátszáshoz. A Measy RC12 air mouse-zal teljesen kiválthatja a billentyűzetet és az egeret. Kompakt kiterjedése miatt egy távirányító méretében teljes kontrollhoz juthat otthoni vagy mobil eszközei felett.

A távvezérlő aljában egy kis fiókban tárolhatja a vezeték nélküli USB vevőt, így sosem veszti majd azt el. Az eszköz 3 db. AAA méretű elemmel működik, így nem kell tölteni, és a világon bárhol használható lesz, hiszen nem kell a különböző szabványú töltőkkel vesződni. A távvezérlő 2 perc tétlenség után automatikusan kikapcsol, így energiatakarékosan tudja üzemeltetni. Az eszköz burkolatának bevonata nem lakkozott, hanem finom felületű műanyag, így a fogása biztos, nem csúszik ki a kézből.
Adatok
Márka
MEASY
Cikkszám
RC12
Tömeg
500 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!